Căutare zboruri

Tip întoarcere

  Aeroport Aalborg

Dacă zbori de la sau către aeroportul Aalborg sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Aalborg. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Aalborg.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Aalborg, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Aalborg  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

mai multe

Aeroporturile din zona Aalborg:

 Oferte Aalborg

Hoteluri din Aalborg

 Oferte Aalborg

Maşini de închiriat în Aalborg

 Ce companii oferă zboruri spre Aalborg

 Detalii contact aeroport

Aalborg Aeroport

Adresă:
NY Lufthavnsvej 100,
DK-9400 Nørresundby,
DENMARK

Tel.:+45 (0)98 171144
Fax:+45 (0)98 173684

Site web:

Proprietar:
Aalborg Lufthavn a.m.b.a

 Detalii locaţie

Longitudine:9° 51' 0'' E
Latitudine:57° 5' 35'' N
Cod IATA:AAL
Cod ICAO:EKYT

 Locaţie aeroport

Google map