Căutare zboruri

Tip întoarcere

  Aeroport Constanţa Kogalniceanu

Dacă zbori de la sau către aeroportul Constanţa Kogalniceanu sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Constanţa Kogalniceanu. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Constanţa Kogalniceanu.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Constanţa Kogalniceanu, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Constanţa Kogalniceanu  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

mai multe

Aeroporturile din zona Constanţa Kogalniceanu:

 Oferte Constanţa Kogalniceanu

Hoteluri din Constanţa Kogalniceanu

 Oferte Constanţa Kogalniceanu

Car hire in Constanţa Kogalniceanu

 Ce companii oferă zboruri spre Constanţa Kogalniceanu

 Detalii contact aeroport

Constanţa Kogalniceanu Aeroport

Adresă:
4 Tudor Vadimerescu Street,
Mihail Kogalniceanu 907195 ,
Constanta,
ROMANIA

Tel.:+40 (0)241 255100
Fax:+40 (0)241 508022

Site web:

Proprietar:
S. N. Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta S.A.

 Detalii locaţie

Longitudine:28° 28' 59'' E
Latitudine:44° 21' 0'' N
Cod IATA:CND
Cod ICAO:LRCK

 Locaţie aeroport

Google map