Căutare zboruri

Tip întoarcere

  Aeroport Munchen

Dacă zbori de la sau către aeroportul Munchen sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Munchen. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Munchen.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Munchen, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Munchen  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

mai multe

Aeroporturile din zona Munchen:

 Oferte Munchen

Hoteluri din Munchen

 Oferte Munchen

Car hire in Munchen

 Ce companii oferă zboruri spre Munchen

 Detalii contact aeroport

Munchen Aeroport

Adresă:
Flughafen München,
Nordallee 25,
85356 Münc,
Deutschland

Tel.:49 89 975-00

Site web:

 Detalii locaţie

Longitudine:11° 46' 59'' E
Latitudine:48° 21' 0'' N
Cod IATA:MUC
Cod ICAO:

 Locaţie aeroport

Google map