Hartă

  Aeroport Insula Alor

Dacă zbori de la sau către aeroportul Insula Alor sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Insula Alor . Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Insula Alor .

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Insula Alor , Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Insula Alor   pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Insula Alor :

 Ce companii oferă zboruri spre Insula Alor

 Detalii contact aeroport

Insula Alor Aeroport
Tel.:+62 (386) 21710
Fax:+62 (386) 21710

Proprietar:
UPT Ditjen Hubud Kelas III

 Detalii locaţie

Longitudine:124° 35' 49'' E
Latitudine:8° 7' 56'' S
Cod IATA:ARD
Cod ICAO:WATM

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.