Hartă

  Aeroport East Midlands

Dacă zbori de la sau către aeroportul East Midlands sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul East Midlands. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul East Midlands.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul East Midlands, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul East Midlands  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona East Midlands:

 Ce companii oferă zboruri spre East Midlands

 Detalii contact aeroport

East Midlands Aeroport

Adresă:
EMA HQ,
c/o Building 34,
Ambassador Road,
Castle Donington,
Derby DE74 2SA,
UNITED KINGDOM

Tel.:+44 (0)871 9199000
Fax:+44 (0)1332 853202

Site web:

Proprietar:
Manchester Airports Group

 Detalii locaţie

Longitudine:1° 19' 45'' W
Latitudine:52° 49' 48'' N
Cod IATA:EMA
Cod ICAO:EGNX

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.