Hartă

  Aeroport Sumburgh Shetland

Dacă zbori de la sau către aeroportul Sumburgh Shetland sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Sumburgh Shetland. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Sumburgh Shetland.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Sumburgh Shetland, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Sumburgh Shetland  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Sumburgh Shetland:

 Ce companii oferă zboruri spre Sumburgh Shetland

 Detalii contact aeroport

Sumburgh Shetland Aeroport

Adresă:
Sumburgh Airport,
Virkie,
Shetland Isles,
ZE3 9JP,
UNITED KINGDOM

Tel.:+44 (0)1950 460654
Fax:+44 (0)1950 460218

Site web:

Proprietar:
Highlands and Islands Airports Limited

 Detalii locaţie

Longitudine:1° 17' 35'' W
Latitudine:59° 52' 51'' N
Cod IATA:LSI
Cod ICAO:EGPB

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.