Hartă

  Aeroport Oban Connel

Dacă zbori de la sau către aeroportul Oban Connel sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Oban Connel. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Oban Connel.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Oban Connel, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Oban Connel  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Oban Connel:

 Ce companii oferă zboruri spre Oban Connel

 Detalii contact aeroport

Oban Connel Aeroport

Adresă:
Oban Airport,
North Connel,
Oban PA37 1SW,
UNITED KINGDOM

Tel.:+44 (0)1631 710910
Fax:+44 (0)1631 710916

Site web:

Proprietar:
Argyll and Bute Council

 Detalii locaţie

Longitudine:5° 23' 58'' W
Latitudine:56° 27' 48'' N
Cod IATA:OBN
Cod ICAO:

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.