Hartă

  Aeroport Phnom Penh

Dacă zbori de la sau către aeroportul Phnom Penh sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Phnom Penh. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Phnom Penh.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Phnom Penh, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Phnom Penh  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Phnom Penh:

 Ce companii oferă zboruri spre Phnom Penh

 Detalii contact aeroport

Phnom Penh Aeroport

Adresă:
Société Concessionaire des Aeroports,
National Road No 04,
Phnom Penh,
Dangkor District,
1256,
CAMBODIA

Tel.:+855 (0)23 890520

Site web:

 Detalii locaţie

Longitudine:104° 50' 52'' E
Latitudine:11° 32' 45'' N
Cod IATA:PNH
Cod ICAO:VDPP

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.