Hartă

  Aeroport Pantelleria

Dacă zbori de la sau către aeroportul Pantelleria sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Pantelleria. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Pantelleria.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Pantelleria, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Pantelleria  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Pantelleria:

 Ce companii oferă zboruri spre Pantelleria

 Detalii contact aeroport

Pantelleria Aeroport

Adresă:
Via Venezia n. 32 91017 Pantelleria,
ITALY

Tel.:+39 (0)923 911398
Fax:+39 (0)923 913295

Site web:

Proprietar:
Società per la Gestione dell'Aeroporto di Pantelleria S.p.A.

 Detalii locaţie

Longitudine:11° 57' 57'' E
Latitudine:36° 48' 48'' N
Cod IATA:PNL
Cod ICAO:LICG

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.