Hartă

  Aeroport Marsa Allam

Dacă zbori de la sau către aeroportul Marsa Allam sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Marsa Allam. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Marsa Allam.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Marsa Allam, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Marsa Allam  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Marsa Allam:

 Ce companii oferă zboruri spre Marsa Allam

 Detalii contact aeroport

Marsa Allam Aeroport

Adresă:
Marsa Alam,
EGYPT

Tel.:+20 (0)65 700020/9
Fax:+20 (0)65 700002

Site web:

Proprietar:
EAC (Egyptian Airports Company)

 Detalii locaţie

Longitudine:34° 35' 1'' E
Latitudine:25° 33' 25'' N
Cod IATA:RMF
Cod ICAO:

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.