Durban

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Durban se numără Balmoral Hotel, Hilton Durban și Belaire Suites Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Durban, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Durban

începând de la 268 lei
începând de la 365 lei
începând de la 542 lei

Ce spun călătorii despre Durban?

9,8
Gurmanzi
9,8
Iubitori de natură
7,6
Călători în familie
6,7
Călători business
6,7
Călători de aventură
Recenzii membri (26)
ClaudioSe
ClaudioSeMilano
25.01.2019

Durban promenade is a great place to walk, despite the ugliness of the high rise hotels on the side. Durban Indian food is another of its strong selling points. Countless of beaches and nature reserve at his door steps makes it a really good urban base for nature lovers.

Greer & Mike
Greer & MikeWatamu
04.12.2016

Too built up for my liking... but it's a personal thing.. also not very safe.

Mahmood Jagot
Mahmood JagotDurban
24.03.2016

Beautiful, within an hour or 2 u can be in a nature reserve or mountain. Of course it's a coastal city with beautiful beaches hugged by the warm Indian ocean.

Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06.01.2017

With its fine beaches, great dining (yay bunny chow!), and colorful mixture of Zulu and Indian cultures, Durban is a place that too may people breeze past on their way up to Jo'burg. Walk the length of the beaches and enjoy the sun, shop in Victoria Market for crafts and spices, and eat your heart out -- Durban is more than worth a night or two of your time.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 291 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Durban este noiembrie, cu un preț mediu de 502 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 337 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 349 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Durban, temperatura medie estimată în februarie este 25,3°C/77,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 29,3°C/84,7°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 10,6°C/51,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Durban este Durban King Shaka International (DUR) (28,68 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Pietermaritzburg (65,05 km)

Planificați o călătorie în Africa de Sud