Mecca

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Mecca se numără Loaloat Jubair Hotel, Muta Hotel și Jiwar Albyt Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Mecca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Mecca?

9,8
Căutători spirituali
9,8
Călători în familie
9,3
Iubitori de istorie
6,3
Călători de aventură
6,3
Excursionişti
Recenzii membri (80)
Ali Syed
Ali SyedJeddah
12.04.2017

The epicentre if the Islamic world. Only accessible to Muslims. Jam-packed 24/7. Incredible atmosphere. Every Muslim i s expected to visit once in a lifetime.

Manal Hilal
Manal Hilal
12.04.2017

If you want to get your soul blessed and your heart cured there is no place like Mekkah

Yanti
YantiJakarta
17.12.2014

There is so much development going on in this city. New hotels are being built while the old ones are to be demolished and rebuilt. It is the holy city for the moslems; all year long, it is visited by the pilgrims around the world.

Amanda Burton
Amanda BurtonDenver
27.10.2014

What the name of the red incense/bukhoor on the left and where can I get it?

Planificați o călătorie în Arabia Saudită