Coolangatta

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Coolangatta se numără The Bay 23, STAY KIRRA ON THE BEACH și Toorak Court 2-Gchh Coolangatta în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Coolangatta, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Coolangatta?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
9,8
Iubitori de natură
9,8
Călători în familie
Recenzii membri (3)
viajeglobal
viajeglobalFlorianopolis
12.01.2015

Great place, minutes from the airport and worlds best waves like Kirra and Snapper Rocks. It`s the last beach on south of Gold Coast.

Christian Nolden
Christian NoldenAdelaide
26.11.2014

Coolangatta was a great beach town with a laid back vibe for the family but within easy reach of all the Gold Coast action

D-Sent
D-SentMelbourne
01.11.2011

Planificați o călătorie în Australia