Footscray

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Footscray se numără Sunset, Cozy & Brand New Apt in the Heart of Western și Beautiful & Private 2 BDR//500 Meters to Station în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Footscray, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Footscray

începând de la 421 lei
începând de la 630 lei
începând de la 775 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 456 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Footscray este martie, cu un preț mediu de 719 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în septembrie anul trecut a fost 547 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Footscray, temperatura medie estimată în septembrie este 11,5°C/52,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 25,5°C/77,9°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 4,8°C/40,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Footscray este Melbourne Essendon (MEB) (7,97 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Melbourne Tullamarine (14,91 km) Moorabbin (26,51 km) Melbourne Avalon (46,21 km)

Planificați o călătorie în Australia