Gold Coast

11 dec. 2018 - 12 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Gold Coast se numără Centrepoint Resort, Raffles Royale și Enderley Gardens Resort în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Gold Coast, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Gold Coast?

9,8
Iubitori de natură
8,6
Călători de aventură
7,6
Călători în familie
6,2
Călători de lux
6,2
Studenţi
Recenzii membri (86)
Stephen White
Stephen WhiteAuckland
19.04.2018

I didnt really stay for long because I was dropping my boys off at the airport but if was good

Tyson Bramer
Tyson BramerLos Angeles
06.11.2017

Just a beautiful stunning city on the beach. If you want that beach feel in a great urban city, this is definitely the place.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
01.03.2017

I've been to Gold Coast back in 2007 Dec. I felt like I was in Miami south beach, same weather, same atmosphere with lots of high rise modern apartments. The beach was decent.

Stephen Hubbard
Stephen HubbardSydney
19.02.2016

The Gold Coast is downtown high-rises clashing with an almost endless white sand beach. It's a bit soulless.

Planificați o călătorie în Australia