Rockhampton

20 feb. 2019 - 21 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Rockhampton se numără Top 1 Motel, Porkys Motel și Murray Street Apartments în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Rockhampton, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Rockhampton?

Recenzii membri (10)
Shauna Kangan
Shauna Kangan
06.01.2017

rockhampton is so beautiful on some places. even know it is very busy down there its so fun to be there :)

Jenny Thompson
Jenny ThompsonWagga Wagga
08.11.2012

Good shopping, cafes, pub meals. Worth driving up Mt Archer for the view

Dennis Perren
Dennis PerrenLandsborough
06.01.2017

For me there is not a lot to see there.

Kerri-Lee McVicar
Kerri-Lee McVicarGympie
06.01.2017

This is my favorite person from twilight the movies

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 372 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Rockhampton este ianuarie, cu un preț mediu de 377 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 350 lei pe noapte. Acesta este cu 7% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 375 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Australia