Bad Gastein

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bad Gastein se numără De l'Europe Bad Gastein, Pension Bader și Alpenpension Haslinger în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bad Gastein, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Bad Gastein?

9,8
Călători în familie
8,3
Iubitori ai vieţii de noapte
8,2
Sănătate
6,7
Iubitori de natură
Recenzii membri (4)
Barbara Auer
Barbara AuerSalzburg
30.12.2015

Bad Gastein is a beautiful town in the mountains of Salzburg. It's perfect for skiing in the winter or just relax in the Felsentherme the whole year. There are also many good restaurants and the nightlife in winter is awesome!

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
06.01.2017

beautiful little town close to Salzburg. It is great for skiing in winter and hiking in summer. Year round the Thermal baths are wonderful!

Jeanette Kristensen
Jeanette Kristensen
15.09.2013

Wonderfull town, lots of activities.

Rosa Burger
Rosa BurgerBischofshofen
26.04.2017

ein Ort mit vielen wandermöglichkeiten auf Alm und Berge.

Planificați o călătorie în Austria