Werfenweng

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Werfenweng se numără Apartment Edelweiss.2, Apartment Edelweiss.1 și Haus Rosi Inh 29593 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Werfenweng, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Werfenweng?

9,8
Călători în familie
9,8
Iubitori de natură
8,9
Călători de aventură
6,0
Călători eco
Recenzii membri (4)
Rosa Burger
Rosa BurgerBischofshofen
02.03.2018

Wunderschöner Ort im Salzburger Land viele Wandermöglichkeiten. super Aussicht auf die Berge Beste Möglichkeiten zum Wandern, zum Schifahren, Schneeschuhwandern und Schitourngehen

Michaela Auer
Michaela AuerSalzburg
16.07.2016

Gorgeous area for hiking and ski touring, the whole year. You will relax within the first minutes you are breathing the fresh air here.

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
19.03.2015

Wonderful place in the mountains. Great for hiking, biking in the summer and skiing in the winter.

Anna Schmalzl
Anna SchmalzlSalzburg
27.12.2014

Planificați o călătorie în Austria