Governors Harbour

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Governors Harbour se numără Tropical Dreams Rentals, French Leave South Beach Bight II Villa și The Beach House în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Governors Harbour, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Governors Harbour?

Recenzii membri (3)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
06.01.2017

Nice town "on the water". ( streets indeed are really close to the ocean). there are some nice restaurants, cottages and beautiful beaches

Katie Pierce
Katie PierceBoston
06.01.2017

Same with Tarpum Bay, small town with some local flavor but I didn't find much to do there. Granted I'm not much a beach-goer. I'm a little more active. Although if you want a true taste of the local food, there are a few spots in Governor's Harbor I'd recommend going to.

Shawna C
Shawna CNorth Bay
24.09.2016

Planificați o călătorie în Bahamas