Bruxelles

7 mar. 2020 - 8 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bruxelles se numără Urban City Centre Hostel, Brxxl 5 City Centre Hostel și Van Gogh Youth Hostel City Centre în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bruxelles, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bruxelles

începând de la 445 lei
începând de la 431 lei
începând de la 605 lei

Ce spun călătorii despre Bruxelles?

9,8
Iubitori de istorie
8,0
Iubitori ai vieţii de noapte
7,8
Călători în familie
7,6
Gurmanzi
7,4
Iubitori de natură
Recenzii membri (378)
Costin Dascalu
Costin Dascalu
19.08.2019

Centrul politic European, super civilizație, oameni faini, mâncare bună, peste 600 tipuri de bere!

Rafael Esteves
Rafael Esteves
28.10.2019

Bruxelles este un oraș uimitor și primitor. De o valoare istorică incomensurabilă, mâncare bună și prețuri foarte rezonabile. Călătoria în orașul Brugge este o necesitate. Luați trenul dimineața devreme și rătăciți orașul. Pe lângă frumusețea incredibilă, magazinele de ciocolată artizanală foarte bune și la un preț mai bun decât la Bruxelles. Reveniți seara devreme cu trenul. Această călătorie durează aproximativ 1 oră cu trenul. Atenție însă la anotimpuri. Mi-au furat un rucsac de la gara centrală Bru

adeline e.
adeline e.
16.09.2019

Mi-a plăcut! Experiența a fost minunată, centrele orașului sunt pline de viață, iar oamenii sunt foarte prietenoși - cartierele pline, dar dacă ești atent, ești ok

Belen .
Belen .
05.09.2019

Escapare in familie Am plecat tb la Bruges. Ne-a plăcut mult. Ne bucurăm de napolitane.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este iulie, cu o medie de 529 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bruxelles este ianuarie, cu un preț mediu de 1.137 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 580 lei pe noapte. Acesta este cu 11% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 646 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bruxelles, temperatura medie estimată în februarie este 4,4°C/39,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 23,2°C/73,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,3°C/34,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bruxelles este Bruxelles Internaţional (BRU) (11,51 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Antwerp (38,52 km) Bruxelles S. Charleroi (44,08 km)

Planificați o călătorie în Belgia