Zaventem

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Zaventem se numără Apartment Zaventem Brussels Airport B, Apartment Zaventem Brussels Airport G și Apartment Zaventem Brussels Airport A în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Zaventem, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Zaventem?

9,8
Călători de aventură
7,5
Călători business
Recenzii membri (3)
Dale Garman
Dale GarmanTempe
16.09.2017

Small village within walking distance of the Brussels airport. Mostly a bedroom community, not really a tourist destination, but a quite town, with good restaurants and local community fell.

Mark Hellemans
Mark HellemansAntwerp
10.01.2016

Zaventem is a small town that is almost eaten up by the airport next to it: Brussels national airport. It has a few nice restaurants thanks to the multitude of businesses that surround that airport, but has not much to offer else.

Guido Rimaux
Guido RimauxDeurne(Antwerpen)
08.05.2014

Planificați o călătorie în Belgia