Bago

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bago se numără Pwint Khayay Motel, Hotel Bago și Royal Land Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bago, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Bago?

9,8
Excursionişti
7,4
Călători în familie
Recenzii membri (6)
Yanti
YantiJakarta
06.01.2017

The higlight of this small town was the highest Pagoda in Myanmar, Swemoredow Pagoda, Kyali Khat Wai Monastery and the reclining Buddha. It's about an hour and a half from Yangon. Infrastructure for tourism is still relatively poor. There are only a few decent restaurants in this town.

Mariana Mutti
Mariana MuttiBuenos Aires
22.08.2017

Es uno de mis lugares favoritos de Myanmar. Me encantó caminar sus calles de tierra, perderme sin mapa para encontrar los mejores Budas que vi en mi vida y encontrar su esencia en los olores de los restaurantes y la simpleza de sus alojamientos. Un lugar que sin dudas recomiendo porque me pareció lo más real de la antigua Birmania.

Phyoe Khant Zin
Phyoe Khant ZinYangon, Burma
06.01.2017

ၾကံဳလုိ႕သြားတယ္.. သြားခ်င္ရင္သြားတယ္.. သြားရတာလြယ္လို႕... :D

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
07.01.2017

Planificați o călătorie în Birmania