Belo Horizonte

6 apr. 2020 - 7 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Belo Horizonte se numără Nobile Inn Pampulha, Holiday Inn Belo Horizonte Savassi și Ramada Encore by Wyndham Belo Horizonte Minascasa în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Belo Horizonte, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Belo Horizonte

începând de la 168 lei
începând de la 232 lei
începând de la 273 lei

Ce spun călătorii despre Belo Horizonte?

9,8
Gurmanzi
9,0
Iubitori de istorie
9,0
Călători în familie
8,6
Iubitori de natură
7,7
Sănătate
Recenzii membri (105)
Leo Maciel
Leo Maciel
03.12.2019

Mercado Central Pampulha Praça da Assembléia Mineirão Mangabeiras Inhotim Serra do Cipó

Cristiane Diamantino
Cristiane Diamantino
20.09.2019

Belo Horizonte is a awesome because you can find great food great people and great places to enjoy, for families or young adults. Beautiful city.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
01.03.2017

Belo Horinzonte means Beautiful Horizon. With its 7 rolling hills, its an interesting inland city in Minas Gerais state, which full of gems and minerals.

Sabrina Gonçalves
Sabrina GonçalvesLos Angeles
09.06.2016

Wonderful city for who wants to enjoy the nightlife but also really enjoy a day life. In BH, you can find many different things to do, without talking about the nature around the city that is really beautiful too.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este august, cu o medie de 157 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Belo Horizonte este ianuarie, cu un preț mediu de 222 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în martie anul trecut a fost 168 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 174 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Belo Horizonte, temperatura medie estimată în martie este 23,8°C/74,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 29,3°C/84,7°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 13,1°C/55,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Belo Horizonte este Belo Horizonte Pampulha (PLU) (7,66 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Belo Horizonte Tancredo Neves Intl. (31,93 km)

Planificați o călătorie în Brazilia