Cachoeiro de Itapemirim

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cachoeiro de Itapemirim se numără OYO Pousada Canto Da Praia Twin, Hotel Santa Terezinha și Pousada do Zezé în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cachoeiro de Itapemirim, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cachoeiro de Itapemirim

începând de la 181 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 155 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Cachoeiro de Itapemirim este august, cu un preț mediu de 367 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 253 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 250 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Cachoeiro de Itapemirim, temperatura medie estimată în februarie este 27,5°C/81,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 32,3°C/90,1°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 16,9°C/62,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Cachoeiro de Itapemirim este Cachoeiro de Itapemirim (CDI) (7,80 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Guarapari (68,33 km)

Planificați o călătorie în Brazilia