Fortaleza

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Fortaleza se numără Ap Praia De Iracema Fortaleza, Gran Mareiro Hotel și Crocobeach Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Fortaleza, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Fortaleza

începând de la 330 lei
începând de la 380 lei

Ce spun călătorii despre Fortaleza?

9,8
Călători de aventură
9,8
Iubitori de natură
9,5
Excursionişti
9,3
Călători în familie
9,2
Gurmanzi
Recenzii membri (41)
Juliana  Cruvel
Juliana Cruvel
09.12.2018

A cidade tem otima gastronomia para quem adora frutos do mar. Muitas opções de passeios nos municípios ao redor, como Jericoacoara, Canoa Quebrada, Praia da Fontes, Morro Branco, Cumbuco e boa diversão no Beach Park.

Danae Ponce
Danae Ponce
08.12.2018

entelas dunas y sus playas son increíbles, sin dejar de lado a lo amable que es su gente

Giuliana Paiva
Giuliana PaivaSao Luis de Maranhao
02.05.2017

Ótimo lugar para as férias! Com direito a parque aquático, o famoso beach park. O melhor do norte/nordeste, com praias lindas, comida maravilhosa e muitos shows de comédia!

Matthias Hagemann
Matthias HagemannStuttgart
23.09.2014

big city, lots of tourists, long beaches, great nightlive, good to reach by plane or bus

Planificați o călătorie în Brazilia