Rio de Janeiro

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Rio de Janeiro se numără Hotel Astoria Copacabana, Hilton Barra Rio De Janeiro și Arosa Rio Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Rio de Janeiro, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Rio de Janeiro

începând de la 399 lei
începând de la 494 lei
începând de la 976 lei

Ce spun călătorii despre Rio de Janeiro?

9,8
Iubitori de natură
8,5
Sănătate
8,4
Călători de aventură
7,7
Iubitori ai vieţii de noapte
7,6
Călători în familie
Recenzii membri (818)
Rafael
Rafael
27.01.2012

excelent!!!

Savio Gonçalves
Savio Gonçalves
19.12.2019

Loc fantastic, te face să îți dorești să trăiești, oameni care sunt bine cu viața lor, mulți oameni frumoși, cu stomacul spart. Calitatea vieții integrată cu munca și timpul liber. Plaje frumoase, curate și organizate. S-ar întoarce ușor. Rad de tot.

Caro  Scott
Caro Scott
14.02.2020

Nos hospedamos en el Hotel Porto Bay Rio. Ubicado en Copacabana, súper recomendable. Los desayunos riquísimos

Vanessa Drielly
Vanessa Drielly
22.10.2019

Botecos, Praia de Copacabana e Ipanema, Passeios turísticos, Cristo Redentor, Trem do Corcovado, Floresta da Tijuca, Arcos da Lapa, passeio de bondinho em Santa Teresa, Rock in Rio, noite da Lapa, barzinhos, Pedra do Arpoador, Saara tbm foi muito pitoresco rsrs!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 207 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Rio de Janeiro este ianuarie, cu un preț mediu de 528 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 281 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 306 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Rio de Janeiro, temperatura medie estimată în februarie este 28,6°C/83,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, februarie, cu o medie de 33,1°C/91,6°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 17,2°C/63,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Rio de Janeiro este Rio de Janeiro Santos Dumont (SDU) (4,82 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Internacional do Rio de Janeiro/Galeão - Antonio C (11,09 km) Santa Cruz (72,86 km)

Planificați o călătorie în Brazilia