Haskovo

22 feb. 2019 - 23 feb. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Haskovo se numără Melanya Mountain Retreat, Apartment Max Comfort și My House Kurtoglu în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Haskovo, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Haskovo

începând de la 170 lei
începând de la 241 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 132 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Haskovo este ianuarie, cu un preț mediu de 132 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 148 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 153 lei văzut în ultimele 12 luni.

Planificați o călătorie în Bulgaria