Koprivștița

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Koprivștița se numără Guest Rooms Dona, Guest House H Dzhogolanov și Guest rooms Colorit în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Koprivștița, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Koprivștița?

9,8
Iubitori de istorie
9,8
Gurmanzi
7,4
Călători în familie
7,4
Excursionişti
Recenzii membri (3)
fillipa tr
fillipa trСевлиево
07.02.2015

Sunday morning in Koprivshtitsa. I spent a weekend with friends in this small historic mountain town. We had awesome experiance. Go sightseeing to historic attractions, enjoy bulgarian cuisine, take a walk allong old traditional houses and to the nearest woods or just stay near the fireplace and drink wine - you will feel like home :)

Nevena Semova
Nevena SemovaArnhem
06.01.2017

You can get a feel of Bulgarian history and wander about the picturesque town, enjoying the numerous house-museums and traditional restaurants.

Reni Velkova
Reni VelkovaSofia
26.06.2012

Planificați o călătorie în Bulgaria