Nicosia

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Nicosia se numără Attalias Apartment, Ava Studio Apartments și Chanteclair Apartment City Center în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Nicosia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Nicosia?

9,8
Gurmanzi
9,8
Călători în familie
7,6
Iubitori de istorie
7,6
Călători business
7,6
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (25)
Alexandros Vrahas
Alexandros VrahasNicosia
24.04.2018

It is the capital of Cyprus filled with restaurants and cafes as well as outdoor activities and many many shoppong streets

Lisa R
Lisa RLondon
19.09.2016

Take a tour on foot or by Segway around the old lost city of Nicosia, the history is incredible and its a great day out for all ages.

Liron Milstein
Liron MilsteinTel Aviv
21.07.2013

although it's hard being there in the summer, this is truly a great city to spend a few days in. great night life, art scene, and design, and very cosmopolite place.

Daniel Holmes
Daniel HolmesDubai
06.01.2017

Should visit here when on the island of Cypress...I love it because I was married here to my lovely wife Amal.

Planificați o călătorie în Cipru