Cartagena de Indias

5 feb. 2020 - 6 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Cartagena de Indias se numără Oz Hotel, Casa Bustamante Hotel Boutique și Hotel Boutique Castillo Ines Maria în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Cartagena de Indias, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Cartagena de Indias

începând de la 240 lei
începând de la 426 lei
începând de la 872 lei

Ce spun călătorii despre Cartagena de Indias?

9,8
Iubitori de istorie
8,9
Iubitori ai vieţii de noapte
8,0
Călători de aventură
7,6
Excursionişti
6,7
Iubitori de natură
Recenzii membri (154)
Joc Coutee
Joc Coutee
15.01.2020

Tour to Palenque w/@palenqueourroots @nelsonmartineofficial for all other tour needs

Najla Tucker
Najla Tucker
21.11.2019

I loved being here. Definitely talk up the locals. They'll let you know the best places to go and where to eat. The food was amazing and I loved the coffee. I can't wait to go back!

Sandra Febb
Sandra Febb
19.10.2019

 It was good but street vendors or very dense beach and there are scammers waiting for the tourist at every step, you have to keep your eyes wide open.

Jess Cáceres
Jess Cáceres
09.10.2019

Una pequeña ciudad para enamorarse. Sus callecillas son increíblemente fotogénicas y sus playas paradisíacas.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 293 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Cartagena de Indias este ianuarie, cu un preț mediu de 451 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în ianuarie anul trecut a fost 322 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Cartagena de Indias, temperatura medie estimată în ianuarie este 27,6°C/81,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, mai, cu o medie de 33,3°C/91,9°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 23,8°C/74,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Cartagena de Indias este Cartagena (CTG) (6,67 km).

Planificați o călătorie în Columbia