Chía

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Chía se numără Aeroenlace, Apartamento Terrazas de Cajicá și Habitación Cajica sabána de Bogotá în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Chía, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Chía?

Recenzii membri (3)
Briana
BrianaNew York City
14.11.2016

North of Bogotá is the non-touristy suburb of Chia, where many residents live and commute into the city. Take a walk into the town square and pass the shops.

Erick Redcloud
Erick RedcloudCotati
06.01.2017

Chia is a suburb of Bogotá. There is not a much to do here but a bunch of residency. Except when it gets dark, then the Chia changes. Chia is where the locals go for the nightlife. If you really want to dance the whole night away, visit some of the places in Chia.

Kenshin San
Kenshin SanBogota
06.01.2017

ANDREWS Y YO ! 2013 Padre de la Ortodoncia Contemporánea !

Planificați o călătorie în Columbia