Sharm el-Sheikh

12 apr. 2020 - 13 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sharm el-Sheikh se numără Hotel Novotel Sharm El-Sheikh, Hilton Sharks Bay Resort și Club Reef Resort în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sharm el-Sheikh, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Sharm el-Sheikh

începând de la 132 lei
începând de la 260 lei
începând de la 450 lei

Ce spun călătorii despre Sharm el-Sheikh?

9,8
Călători în familie
8,2
Iubitori de natură
7,7
Călători de aventură
7,5
Iubitori ai vieţii de noapte
7,1
Călători de lux
Recenzii membri (155)
Dumitrita Rusu
Dumitrita Rusu
31.01.2019

Locul ideal de distracție!

Hussein Mahmoud
Hussein MahmoudSharm el-Sheikh
06.01.2017

Acest oraș resort din Marea Roșie din vârful peninsulei Sinai oferă scufundări de talie mondială, cu recifuri spectaculoase, renunțări magnifice și naufragii care așteaptă să fie explorate. Scufundați-vă printre rechini (și barracudas și broaște țestoase și ...) în bine numit Shark Reef sau obțineți certificarea de scufundare în apele mai blânde din Golful Na'ama. Faceți o excursie de o zi la Mănăstirea Sfânta Ecaterina, locul de renume al tufei arzătoare biblice sau găsiți încă mai multe ape perfecte de carte poștală în Parcul Național Ras Mohammed.

Kirsten Franck
Kirsten FranckNykobing
06.01.2017

Unul dintre cele mai bune locuri pentru snorkle. Orașul este doar construit pentru turiști, așa că nu este foarte atractiv, dar priveliște! minunate corrale și mii de pești colorați.

Miriam Rusciano
Miriam Rusciano
27.08.2019

Luxury and low-priced coral reef, now traditional, almost nothing remains, I recommend ras mohamed excursions, motorized in the desert, and the pyramids of giza (if proposed)

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 258 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Sharm el-Sheikh este octombrie, cu un preț mediu de 1.014 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 345 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 394 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Sharm el-Sheikh, temperatura medie estimată în aprilie este 23,7°C/74,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 36,8°C/98,2°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 11,4°C/52,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Sharm el-Sheikh este Sharm El Sheikh (SSH) (1,01 km).

Planificați o călătorie în Egipt