Comparați și economisiți la hotelurile din Dubai

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Dubai

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Dubai sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Dubai. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Dubai

Cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite, Dubai-ul este faimos în întreaga lume datorită structurilor impresionante care se află aici. Multe dintre ele sunt hoteluri sau mall-uri unde turiștii vin să facă cumpărături sau pur și simplu să admire abundența de produse puse spre vânzare.

Este foarte dificil să te hotărăști pentru un loc de cazare în Dubai, mai ales ținând cont de faptul că majoritatea obiectivelor turistice care atrag numeroși vizitatori sunt chiar hotelurile în sine.

Bineînțeles că există hoteluri sau apartamente de inchiriat și la prețuri accesibile, însă cele luxoase sunt cele mai cunoscute. De exemplu dacă doriți să vă aflați în apropierea hotelurilor precum Burj Khalifa sau The Address Down Town, atunci cel mai bine este să vă căutați cazare în cartierul Burj Khalifa Downtown, unde pe lângă clădirile faimoase și spectaculoase puteți să vizitați și cel mai mare mall din Orientul Mijlociu – Dubai Mall. Tot aici, la ceas de seară puteți asista la minunatul spectacol al fântânilor arteziene. O adevărată delectare!

În partea veche a orașului veți avea la dispoziție centre comerciale de dimensiuni impresionante, piețe care mai de care și magazine de unde puteți cumpăra diverse suveniruri. Această zonă este cunoscută sub denumirea de Deira, iar cei care aleg această parte a Dubaiului pentru cazare se pot bucura de plajele cu nisip alb. Avantajul acestei zone este și că se află la o scurtă distanță de aeroport.

Dacă doriți să vă petreceți luna de miere la unul dintre faimoasele resorturi din Dubai, atunci Jumeirah este ceea ce aveți nevoie. În această zonă vă puteți bucura de practicarea diverselor sporturi de apă, magazine pentru cumpărături, de aqua-park, dar și admirarea insulei artificiale sub formă de palmier.

Dacă vreți să faceți cunoștință cu ceea ce reprezintă cultura Orientului Mijlociu, atunci trebuie să vizitați muzeele și piețele tradiționale. Hoteluri care vă interesează pentru această zonă sunt cele din cartierul Bur- Dubai.