Pärnu

1 mar. 2020 - 2 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Pärnu se numără Kotka Housing, Esplanaadi Beach Apartment și Apartment Tammsaare în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Pärnu, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Pärnu

începând de la 261 lei
începând de la 484 lei

Ce spun călătorii despre Pärnu?

Recenzii membri (4)
Jaak Treiman
Jaak TreimanLos Angeles
06.01.2017

Estonia's summer resort town that other Europeans are also discovering. The beach is either fantastic or disappointing, depending on your expectations. There is no surf, one can walk a far distance into the water and the sunbathing is great, unless the shadow of the person next to you blocks the sun - in other words, it's crowded.

Karl Franks
Karl Franks
06.01.2017

Pärnu (or Pernau) is the place to be in the summer for sunbathing. It's is a small resort in a bay with a nice beach and clear seawater. The town has a fair amount of small pubs and restaurants. Small part of the town has still art-deco buildings.

Valko Anastasia
Valko Anastasia
17.04.2012

Pavel
PavelTallinn
03.03.2013

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 275 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Pärnu este iulie, cu un preț mediu de 579 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 333 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 361 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Pärnu, temperatura medie estimată în februarie este -3,5°C/25,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 22,8°C/73,0°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -6,3°C/20,7°F.

Planificați o călătorie în Estonia