Manila

12 apr. 2020 - 13 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Manila se numără RedDoorz Premium @ Vista Heights Legarda, RedDoorz Premium @ Amaia Skies Avenida și Hotel Benilde Maison De La Salle în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Manila, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Manila

începând de la 186 lei
începând de la 302 lei
începând de la 537 lei

Ce spun călătorii despre Manila?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
9,8
Gurmanzi
9,1
Călători de aventură
8,2
Călători în familie
7,9
Iubitori de istorie
Recenzii membri (416)
S B
S B
12.08.2019

A fost de mai multe ori din cauza vizitelor în familie. Oraș murdar ocupat, diferență mare între bogați și săraci, mult turism sexual într-adevăr îngrozitor de văzut. Prin urmare, foarte popular în rândul turiștilor occidentali. În afara orașului se poate observa multă natură frumoasă, dar și aici predomină, din păcate, turismul sexual și abuzul asupra copiilor. Nu este recomandat copiilor!

Señor Glork
Señor Glork
30.05.2019

Oraș de trecere, fugiți și mergeți în orice alt loc, Filipine este plin de minuni.

Waldo  Smyth
Waldo Smyth
18.04.2019

Fiți pregătiți pentru un atac asupra simțurilor. Un aer puternic, murdar, poluat și o mulțime de sărăcie. Copii fără adăpost, familii și femei gravide care locuiesc sub poduri. Nu uitați să vizitați Muntele Smokey - oameni adevărați care trăiesc într-o groapă de gunoi, atât de drăguț.

Elena Divinets
Elena Divinets
25.03.2019

Mare oraș, foarte colorat și contrastant. Există centre de afaceri cochete, străzi vechi și mahalale. Aici, mâncare delicioasă, variată și ieftină, localnici prietenoși. Un loc foarte sigur pentru turiști. Un număr mare de mașini provoacă blocaje constante de trafic și smog. Manila este cel mai populat oraș din lume!

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 175 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Manila este martie, cu un preț mediu de 208 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 186 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 189 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Manila, temperatura medie estimată în aprilie este 29,3°C/84,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, aprilie, cu o medie de 34,7°C/94,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 21,2°C/70,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Manila este Ninoy Aquino International (MNL) (10,61 km).

Planificați o călătorie în Filipine