Annecy

10 apr. 2020 - 11 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Annecy se numără Magic Moments Appartement, Appartement Le Venise și Les Tourterelles - OVO Network în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Annecy, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Annecy

începând de la 898 lei
începând de la 1.112 lei
începând de la 1.101 lei

Ce spun călătorii despre Annecy?

9,8
Iubitori de natură
8,8
Călători de aventură
8,8
Excursionişti
7,2
Călători în familie
6,7
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (37)
Diana D'Alessandro
Diana D'AlessandroNapa
22.05.2018

I lived in France for a year, traveling all around the country, but this small relatively unknown town surpassed my expectations! Annecy is in sorts a "little Venice" in France, filled with canals and in the middle of a huge lake. It's located on the border of Geneva, Switzerland and fairly easy to get to by bus. I paid around 15 euros for a one way ticket to Geneva from Annecy and it was only an hour away. The lake is beautiful and the people were so friendly. This town is a must see if you are visiting Geneva, and want to fit a piece of France into your itinerary.

Lucy Swift Weber
Lucy Swift WeberNew York City
11.03.2017

A charming town between Geneva and the alps, Annecy is a lovely place to visit.

geminitraveller
geminitravellerQuezon City
17.12.2016

Annecy is an Alpine town in southeastern France very near the border of Switzerland. Great day tour from. Geneva. It's a relaxed town and the medieval streets and castle are beautiful.

charlie
charlieTeheran
01.12.2016

Annecy is one of the cities in france which is on water. Many tourists visit this place each year. Annecy is very popular because of it's beautiful places.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 430 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Annecy este august, cu un preț mediu de 793 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 677 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 650 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Annecy, temperatura medie estimată în aprilie este 9,8°C/49,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 26,4°C/79,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -1,1°C/30,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Annecy este Annecy (NCY) (4,12 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Chambéry (34,73 km) Geneva (37,86 km)

Planificați o călătorie în Franţa