Düsseldorf

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Düsseldorf se numără Haus Mooren, Hotel Garni, Leonardo Boutique Hotel Düsseldorf și Leonardo Royal Hotel Düsseldorf Königsallee în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Düsseldorf, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Düsseldorf

începând de la 344 lei
începând de la 573 lei
începând de la 997 lei

Ce spun călătorii despre Düsseldorf?

9,8
Călători în familie
9,3
Iubitori de istorie
9,3
Călători de lux
9,3
Iubitori de natură
8,4
Gurmanzi
Recenzii membri (92)
Katherina N.
Katherina N.Aachen
18.07.2017

Düsseldorf este un oraș interesant, cu o mulțime de artă, cultura asiatică și cartierele reci. Promenadele de pe malul râului sunt întotdeauna un loc bun pentru a savura o soare și a urmări tot felul de artiști și cărucioare. În vreme bună, se întâmplă mereu ceva aici. În Dusseldorf puteți petrece un weekend bine sau puteți petrece câteva zile. Nu trebuie să pierdeți muzeele de artă multe și interesante! Chiar și micile cafenele sunt cu adevărat frumoase și există multe de descoperit în oraș.

Annette Metham
Annette Metham
13.07.2019

Beautiful parks...easy travelling on tram Architecture..Art...siteseeing...friendly people

Iman Afzaly
Iman Afzaly
05.05.2019

Omg I loved it well first the people were extremely friendly even though they didn’t speak that much English there over thousands chic restaurants to eat in and the malls were luxurious. So I highly recommend you to go there like I would move there I just love it do much

XUANTHAO TRAN
XUANTHAO TRANBrisbane
20.03.2019

I love to eat veggies, i am a vegetarian. My best friend is a vegetarian too. But we could not find a good place to eat.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 395 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Düsseldorf este noiembrie, cu un preț mediu de 945 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 475 lei pe noapte. Acesta este cu 13% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 541 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Düsseldorf, temperatura medie estimată în februarie este 4,9°C/40,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 23,6°C/74,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 1,6°C/34,9°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Düsseldorf este Düsseldorf International (DUS) (7,83 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Essen (22,35 km) Koln (45,76 km) Weeze (62,68 km) Dortmund (63,96 km)

Planificați o călătorie în Germania