Atena

12 apr. 2020 - 13 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Atena se numără Athens Studios, Urban Stripes Athens și Athenaeum Grand Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Atena, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Atena

începând de la 356 lei
începând de la 436 lei
începând de la 718 lei

Ce spun călătorii despre Atena?

9,8
Iubitori de istorie
7,8
Gurmanzi
7,4
Iubitori ai vieţii de noapte
7,1
Călători în familie
6,5
Călători de aventură
Recenzii membri (486)
Jonathan  Burwell
Jonathan Burwell
16.06.2019

Călătoria mea solo la Atena a fost magică. Atât de multă istorie, de mâncare și de oameni buni. Nu pot să aștept să revin

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
28.02.2019

Mulți călători folosesc Atena ca un loc pentru a verifica unele ruine și se îndreaptă spre insule. Personal, mi-a plăcut să petrec mai mult timp explorând orașul. Îl recomand și pentru călătorii de sex feminin, iar turistii pot găsi pensiuni aici.

Konstantin Strangas
Konstantin Strangas
03.02.2019

Grecia are nevoie de veșnic pentru a explora, dar doar pentru un moment să se îndrăgostească. De la capitala Atena până la cele mai îndepărtate insule sau sate de munte, această țară este plină de farmec, carisma și surprize. A fost acolo de ani de zile și de fiecare dată când se simte din ce în ce mai mult ca venirea acasă.

Paul @ OLIVE THIEF
Paul @ OLIVE THIEFOakland
26.01.2019

Unii oameni îl iubesc, unii îi urăsc. Cel mai mare lucru pe care trebuie să-l cunoașteți - nu obțineți un hotel lângă port. Piața Syntagma? Acesta este un punct central și puteți să vă plimbați la străzile din apropiere, aliniate cu baruri, cafenele și restaurante. Kolonaki? Chiar mai bine - unul dintre cartierele posh sau upscale și veți fi la ușurință. Deci, dacă plănuiți un hotel frumos sau Airbnb atunci cred că vă veți bucura de oraș. Oamenii sunt întinși înapoi, există o mare cultură de cafea, asigurați-vă că vă așezați înapoi și vă bucurați! Nu încercați să vedeți totul într-o singură zi. Dacă vă urcați la vârful Acropolei, mergeți mai devreme dimineața și evitați cea mai fierbinte parte a zilei. În general, este un oraș special cu graffiti peste tot, dar are un caracter și o mulțime de străzi cu frunze și cafenele și baruri distractive.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 291 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Atena este iunie, cu un preț mediu de 631 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 422 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 436 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Atena, temperatura medie estimată în aprilie este 14,4°C/57,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 28,0°C/82,4°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 6,5°C/43,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Atena este Atena International (ATH) (18,77 km).

Planificați o călătorie în Grecia