Ioannina

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ioannina se numără Cozy Studio Near Lake, Modern and Sunny Studio Down Town și Philotimia în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ioannina, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Ioannina?

9,8
Iubitori de istorie
Recenzii membri (11)
Zora O'Neill
Zora O'NeillNew YORK!
06.01.2017

Such a fascinating corner of Greece--so close to Albania, and with its own very mountain-bound culture. This is a surprisingly big city too. There's a huge lake here, with a little island in the center, where you take a boat to and eat freshwater fish.

Papanikolaou Konstantinos
Papanikolaou KonstantinosIoannina
06.01.2017

Can't say that I don't love my hometown. Lots of attractions, really good food, nightlife and things to do. Great culture and history. Feel free to ask me for advice.

Petia Nakova
Petia NakovaSofia
06.01.2017

Awesome view at the lake, great fortress

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrasov
21.11.2016

Planificați o călătorie în Grecia