Rhodos

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Rhodos se numără Best Western Plus Hotel Plaza, Ibiscus Hotel și Mitsis La Vita Beach Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Rhodos, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Rhodos

începând de la 169 lei
începând de la 310 lei
începând de la 350 lei

Ce spun călătorii despre Rhodos?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
8,8
Gurmanzi
8,4
Iubitori de istorie
7,9
Iubitori de natură
7,9
Călători în familie
Recenzii membri (58)
Dimitris  Moussouris
Dimitris Moussouris
26.01.2019

Mi-a plăcut orașul ... Noaptea aveți multe opțiuni de cafenele și baruri pentru a vă distra alături de compania dvs. De altfel, insula este foarte mare, aveți și alte opțiuni, cum ar fi să mergeți la plajele frumoase

Lisa
LisaLondra
19.01.2013

Am petrecut o săptămână în orașul Rodos în septembrie 2012 și mi-a plăcut. Orașul oferă câteva plaje frumoase, un oraș cu zid medieval cu ruinele antice și câteva străzi bune de baruri cu un pic de viață de noapte. Și pisici și câini fără stăpân! Mergeți la portul Mandraki și rezervați o croazieră de o zi spre Lindos, care merită plimbată cu barca de 2,5 ore. Golful este protejat, astfel încât apa sa albastră limpede este încă și perfectă pentru înot. Mergeți pe acropolă pentru priveliști frumoase ale golfului St Paul. Singurul dezavantaj al întregii șederi a fost vântul, a fost neobosit. Și nu am găsit niciun vin frumos, deși au fost multe alte băuturi din care să alegeți. Rhodes Town este o bijuterie!

Βαγγέλης Δημαρέλλης
Βαγγέλης Δημαρέλλης
06.12.2019

A very beautiful island with many choices. There are places where you can enjoy the privacy and the scenery. There are places that have a very intense nightlife and a lot of music and fun. There are places where you can enjoy great quality food. A very organized island in the field of tourism. It is worth visiting and it would be a good idea to stay over 5-6 days to explore it.

Lia No Comments
Lia No Comments
21.09.2019

Было просто чудесно. Отличное сочетание активного и пляжного отдыха, вкусная еда. Местные жители очень дружелюбны)

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 293 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Rhodos este august, cu un preț mediu de 586 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 390 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 398 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Rhodos, temperatura medie estimată în februarie este 11,7°C/53,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 34,5°C/94,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 8,0°C/46,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Rhodos este Rhodos (RHO) (13,24 km).

Planificați o călătorie în Grecia