Salonic

1 mar. 2020 - 2 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Salonic se numără City Hotel Thessaloniki, Minerva Premier Hotel și Diamond Suites- Philian Hotels and Resorts în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Salonic, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Salonic

începând de la 367 lei
începând de la 473 lei
începând de la 708 lei

Ce spun călătorii despre Salonic?

9,8
Iubitori de istorie
9,3
Iubitori ai vieţii de noapte
8,9
Gurmanzi
7,9
Călători în familie
7,3
Iubitori de natură
Recenzii membri (131)
Veruska Anconitano
Veruska AnconitanoDublin
20.09.2018

Pentru a adăuga o destinație suplimentară la călătoria spre exterior sau spre întoarcere, puteți decide să vă opriți în Salonic, să stați peste noapte și apoi să plecați la Skiatos. Salonic este un oraș cu un suflet ambivalent, un mic grec și un mic turc și este o modalitate excelentă de a vă absorbi în cultura locală sau de ao saluta cu nostalgie.

Puck
PuckHaga
03.12.2016

Salonic este un mare oraș pentru o excursie în oraș. Rămâneți în centru, sunt multe de făcut și de văzut!

Faruk Petonjic
Faruk Petonjic
27.06.2019

A very beautiful and diverse city! History, culture, nightlife and just good food

Dimitrios A
Dimitrios ASalonic
06.11.2017

Thessaloniki is the second largest city of Greece and the most important center of its Northern part. Built near the sea at the heart of the Thermaikos Gulf, it is a modern metropolis bearing the marks of its stormy history and its cosmopolitan character. Thessaloniki is a City of charm and many beauties. Museums, Archeological sites, excellent food, nightlife are few of the things it has to offer. Find out more at: www.visitgreece.gr/en/main_cities/thessaloniki

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 321 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Salonic este august, cu un preț mediu de 367 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 350 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Salonic, temperatura medie estimată în februarie este 6,4°C/43,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 33,4°C/92,1°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 0,1°C/32,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Salonic este Salonic (SKG) (13,38 km).

Planificați o călătorie în Grecia