Skala

14 dec. 2018 - 15 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Skala se numără Elizabeth, The Pines și Sea View Villa in Skala (Petersons Villa 2) în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Skala, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Skala?

9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (5)
Tony Mac
Tony MacWolverhampton
06.05.2017

I have stayed here on five occasions and absolutely love it. It is a beautiful village on the beautiful Greek island of Kefalonia.

AndrewDThorpe
AndrewDThorpeHalifax
06.01.2017

Skala is a rather featureless, modern town which has a number of good restaurants and bars, together with some reasonable hotels. Skala developed in it's current location after the infamous 1953 earthquake which devastated Skala Old Town about a mile or so inland and uphill. It makes a good base to visit the islands beaches and other attractions.

Jackie Stephens
Jackie StephensBristol
06.01.2017

very long beach for very long walks. lots of restaurants and bars but very family freindly.

Gary Z
Gary ZWoollahra
12.06.2012

Planificați o călătorie în Grecia