Bangalore

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bangalore se numără JW Marriott Hotel Bengaluru, The Ritz-Carlton, Bangalore și St. Mark's Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bangalore, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Bangalore?

9,8
Călători business
9,5
Călători de aventură
9,4
Gurmanzi
8,6
Iubitori ai vieţii de noapte
7,9
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (151)
Pragya Gupta
Pragya GuptaSingapore
18.09.2018

Amazing city because of the residents of Bangalore. It's known for its pubs and beer. The local food in bangalore is really good with top quality south indian restaurants at every corner. Only negative is that the traffic in Bangalore is terrible

Mariya Husain
Mariya HusainIndore
18.03.2017

BANGALORE!!! one of the largest and most beautiful places in india. All about history, greenaries and awesomeness.Loved it:)

Gopal
GopalCoimbatore
22.07.2016

The city is so huge and the climate is so good .. So crowded every where.. Nice to visit with family and friends ..

Shahaji Pawar
Shahaji Pawar
15.05.2016

Bangalore is a bursting city with traffic jams but get stuck Anywhere plenty to eat at any budget any food

Planificați o călătorie în India