Bandung

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bandung se numără Mercure Bandung City Centre, Grand Mercure Bandung Setiabudi și Lotus Bandung în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bandung, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bandung

începând de la 126 lei
începând de la 137 lei
începând de la 382 lei

Ce spun călătorii despre Bandung?

9,8
Călători eco
9,0
Gurmanzi
8,5
Călători în familie
7,1
Călători de aventură
6,8
Iubitori de natură
Recenzii membri (86)
Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
06.12.2016

Bandung has dominated the domestic tourism destination in Indonesia for decades. People come and make the crowd especially on holidays and weekends for all purposes; fashion, culinary, history, relaxation, shopping, and many other enjoyable activities. It's a city to few top universities in Indonesia, which makes it's more colorful. What's more important, Bandung homes to Indonesia's prominent politicians, scientists, historians, artists, and many other public figures. In other words, Bandung is a lovely city that has plenty interesting things to offer.

Syafrin Travapedia
Syafrin TravapediaJakarta
10.10.2015

One of the best town to travel between family. Have a lots of options to go. The city also always develop to give better experience for the traveler.

Ines Yunita
Ines YunitaJakarta
02.04.2015

Good place but only just to take some picture. Located near Tangkuban Perahu Mountain

Ohcarol
OhcarolKluang
23.05.2014

Place you need to visit while in Bandung is their "sawah padi" farm. Not to far from "kawah putih" just nearby.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este august, cu o medie de 120 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bandung este mai, cu un preț mediu de 160 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 131 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 139 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bandung, temperatura medie estimată în februarie este 17,0°C/62,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, noiembrie, cu o medie de 23,3°C/73,9°F. Cea mai friguroasă lună este august, cu temperaturi medii de 11,1°C/52,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bandung este Bandung (BDO) (4,02 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kertajati International (67,22 km)

Planificați o călătorie în Indonezia