Serpong

7 mar. 2020 - 8 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Serpong se numără Luxurious Studio Apartment at Casa De Parco, Minimalist Studio Room Casa De Parco Apartment și Sahid Serpong în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Serpong, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Serpong

începând de la 160 lei
începând de la 220 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 113 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Serpong este decembrie, cu un preț mediu de 180 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 129 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 135 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Serpong, temperatura medie estimată în februarie este 26,2°C/79,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, octombrie, cu o medie de 32,6°C/90,7°F. Cea mai friguroasă lună este august, cu temperaturi medii de 21,3°C/70,3°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Serpong este Jakarta Soekarno-Hatta (CGK) (22,67 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Jakarta Halim Perdana Kusuma (24,10 km)

Planificați o călătorie în Indonezia