Hafnarfjörður

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Hafnarfjörður se numără Big and comfortable room in Hafnarfjordur, Our home in Hafnarfjörður și Svidholt în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Hafnarfjörður, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Hafnarfjörður?

9,8
Iubitori de natură
7,5
Gurmanzi
7,4
Călători în familie
7,4
Iubitori de istorie
7,4
Studenţi
Recenzii membri (5)
hotdot2
hotdot2Lakewood
01.12.2015

A great little suburb of Iceland that many of the local live in. A working port and Viking inspired buildings give it a flavor that feels old world.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
22.04.2015

Hafnarfjörður is a large town by Icelandic standards, located on the coast just south of Reykjavik. With its relative size comes plenty of attractions, such as museums and geothermal springs, as well as a fairly built up industrial center. The town has done a nice job of marketing itself to tourists as "the elf town in the lava" and you'll find brochures for it around Reykjavik and in the airport.

Helgi Jóhannsson
Helgi JóhannssonFossholl
21.07.2012

Pepi
PepiBarcelona
23.08.2017

Este pequeño pueblo ofrece a quienes lo visitan algo de la Islandia de los primeros tiempos. En particular cuenta con un simpático Restaurante en el que todavía se presenta la gastronomía local en términos históricos. Es conocida también por los amantes de los caballos, ya que desee allí se ofrecen tours de cabalgata por la zona.

Planificați o călătorie în Islanda