Haifa

10 dec. 2018 - 11 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Haifa se numără Yafo Apartments, Bait Vegan și Levontine 14 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Haifa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Haifa?

9,8
Iubitori de istorie
8,5
Excursionişti
7,8
Căutători spirituali
7,8
Călători în familie
7,1
Iubitori de natură
Recenzii membri (42)
Sarah Abell
Sarah AbellBuffalo
22.05.2018

Walking around Haifa is quite the workout, as it sits on a hill, but the view of the multi-level terraced Baha’i Gardens is spectacular and the multicultural city offers a variety of activities to do beyond the gardens.

Maan @Travel Binge
Maan @Travel BingeParanaque
23.04.2015

My favorite city this part of town- charming, picturesque, quiet and I love the atmosphere.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
10.01.2015

Haifa is an incredibly historic town with amazing architecture and timeless streets to wander. Its location on the coast means there is some awesome seafood to discover here!

bali
baliKiryat Gat
06.01.2017

Flea market is great place 2 go u can buy all most everything new and old :)

Planificați o călătorie în Israel