Tel Aviv

25 apr. 2019 - 26 apr. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Tel Aviv se numără Best Western Regency Suites, Vital Hotel - Business Boutique Hotel și ApartHotel Okeanos on the Beach în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Tel Aviv, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Tel Aviv

începând de la 722 lei
începând de la 826 lei
începând de la 1.454 lei

Ce spun călătorii despre Tel Aviv?

9,8
Gurmanzi
9,2
Iubitori ai vieţii de noapte
8,5
Iubitori de natură
8,1
Iubitori de istorie
7,4
Studenţi
Recenzii membri (242)
Adina M
Adina M
23.04.2019

I absolutely loved Israel in general. The entire country is just great, the food is amazing and delicious if you love mediterranean food. I was a little scared about security and how safe the country was but honestly i have never felt more safe traveling, there’s military everywhere and there is people everywhere so you will never be alone!

Aviel Abuhav
Aviel AbuhavMiami
25.08.2016

Great boardwalk by the beach, very nice to walk or bike on. Many hotels and cafes along the boardwalk.

Joe Gordon
Joe GordonOrinda
11.10.2016

Gorgeous beaches, lots of activity , fantastic weather . Sums it up in a nutshell.

Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
18.05.2016

Tel Aviv is a small historic city that is quickly becoming a cultural, technological and financial hub. There is a huge amount of construction going on as the city continues to expand. Something here for everyone, from small artsy streets to lively nightclubs and a spectacular beach on the Mediterranean.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este ianuarie, cu o medie de 666 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Tel Aviv este mai, cu un preț mediu de 1.019 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 793 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 811 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Tel Aviv, temperatura medie estimată în aprilie este 18,9°C/65,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,4°C/88,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 9,2°C/48,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Tel Aviv este Tel Aviv-Yafo Sde Dov (SDV) (4,97 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Ben Gurion Intl (11,55 km)

Planificați o călătorie în Israel