Bari

3 mar. 2020 - 4 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bari se numără Hotel 90, Ibis Styles Bari Giovinazzo și Visa Residence în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bari, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bari

începând de la 308 lei
începând de la 388 lei
începând de la 610 lei

Ce spun călătorii despre Bari?

9,8
Călători în familie
8,9
Gurmanzi
7,4
Iubitori de istorie
7,0
Iubitori de natură
6,7
Excursionişti
Recenzii membri (63)
Владимир Мартынов
Владимир Мартынов
19.04.2019

Locul fantastic! Bari este magic, Roca Imperiale este fabuloasă, Calabria face semnătură. Am vrut să rămân acolo și este prima dată.

Veruska Anconitano
Veruska AnconitanoDublin
31.05.2018

O excursie la Puglia nu se poate face fără o vizită la Bari, renumită pentru că este unul dintre centrele nervoase ale regiunii. Absolut să gustă Focaccia Bari.

GianCi
GianCiMagliano Sabina
19.07.2017

Mâncare bună, oameni frumoși, culori puternice, cum ar fi pastelurile, casele și marea, cu acel lucru frumos, care este Bazilica Sf. Nicolae, în fața Adriaticii, cu acele lumini care vin și se duc seara, la apus, orașul acel spațiu magic pe care îl căutăm din copilărie. Un paradis culinar unde peștele abundă pe masă. Destinația pe care o recomand familiilor, cuplurilor, prietenilor, costurile sunt relativ scăzute, iar rezultatele sunt surprinzătoare.

viajeglobal
viajeglobalFlorianópolis
14.09.2015

oraș minunat. al doilea mare în sudul Italiei. Cel mai mare oraș din Puglia și un portal către unul dintre cele mai frumoase locuri din Italia. Aici vă aflați în jurul Gargano, Polignano, Fasano, Ostuni, Alberobello și multe alte orașe uimitoare.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este februarie, cu o medie de 319 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bari este august, cu un preț mediu de 491 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 365 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 377 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bari, temperatura medie estimată în februarie este 8,4°C/47,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 30,3°C/86,5°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 3,8°C/38,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bari este Bari (BRI) (7,22 km).

Planificați o călătorie în Italia