Bolonia

5 apr. 2020 - 6 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bolonia se numără Savoia Hotel Regency, Best Western Plus Tower Hotel Bologna și Savhotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bolonia, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bolonia

începând de la 397 lei
începând de la 408 lei
începând de la 749 lei

Ce spun călătorii despre Bolonia?

9,8
Gurmanzi
9,7
Iubitori de istorie
7,2
Călători în familie
7,2
Iubitori de artă şi design
7,0
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (136)
Guiea Labasan
Guiea Labasan
10.05.2019

A fost un oraș mic, dar bogat în cultură și aspecte spirituale, pentru că sunt bisericile vechi care vă ridică credința. Arhitectură frumoasă din clădiri, mâncare, oameni, a fost o experiență minunată.

Chris Behr
Chris BehrEdinburgh
18.06.2018

Un oraș uimitor plin de cultură și o viață de noapte vibrantă. Este păcat că administrația locală nu face mai mult pentru a menține clădirile mai vechi în condiții mai bune, deoarece câteva dintre ele se destramă. Când am vizitat străzile aveau să meargă noaptea și există o multitudine de locuri locale de explorat.

Luisa Ch.
Luisa Ch.
24.11.2019

Súper cultural, además que es impresionante como orgullosamente certifican la calidad de sus productos, es interesante ese tipo de turismo.

Sinan K
Sinan K
24.09.2019

Parking in the city. Too much parking fine. Pay attention to speed limits

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este iulie, cu o medie de 438 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bolonia este februarie, cu un preț mediu de 665 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în martie anul trecut a fost 465 lei pe noapte. Acesta este cu 4% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 485 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bolonia, temperatura medie estimată în martie este 11,0°C/51,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 31,9°C/89,4°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 2,3°C/36,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bolonia este Bolonia Internaţional (BLQ) (5,89 km).

Planificați o călătorie în Italia